9 Kasım 2013 Cumartesi

yeni cicilerim :)

şaban amca ve kitaplarım
       Kış Şenliği için seçtiğim ve sipariş ettiğim kitaplarımın bir kısmı geldi :) okumaya başladım bile.. hepsinin sayfalarına tek tek dokunacak,okuyacak, parmak izlerimi bırakacak olmak beni gerçekten heyecanlandırıyor..
        Bir de yeni bebekler almayı seviyorum ki "şaban amca" onlardan biri.. özel bir bebek ... bebeklerimden de ara ara bahsetmek istiyorum aslında. hazır lafı geçmişken şaban amcadan bahsedeyim.. Safranbolu'da el işi tasarım bebekler üreten bir dükkandan almıştım...o sokakta bakkalı olan bir amca aslında :) gerçeğine çok benziyor :) 
       gerçi bir sürü bebeğim var sanılmasın genelde eğer yurt dışına çıkmışsam ya da enteresan bir bebek bulursam alıyorum..bu da sayıyı oldukça sınırlı tutuyor...arada bir biriyle sizi tanıştırırım :) ve bir gün söz bu koleksiyona nasıl başladığımı ve blogumun adını nasıl verdiğimi de anlatırım...şimdilik kendinize iyi bakın..ben kitaplarımla ilgilenmeliyim :)

4 yorum:

  1. Darısı benim cicilerimin başına:))

    YanıtlaSil
  2. Kış Bahçesini bende çok merak ediyorum,güzel paylaşımınız için emeğinize sağlık,banada beklerim :) http://bendenizinyolculugu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler,kış bahçesi başta sıkıcı gelen ama sonra yürek burkan bir masalla birden değişen bir öykü,o masala kadar dayanılabilirse gerisi şahane :) tabiki gelirim tanıştığımıza memnun oldum :)

      Sil