19 Ağustos 2013 Pazartesi

aa bu da bitti :)


      Yarışma sayesinde raftan alıp okumaya tembellik yaptığım bir sürü stok kitabımı hızla okumaya devam ediyorum.. Aslında olay tembellik de değilde bir anda bir çok kitap alınca ilk hızla biraz okuyor sonra başka kitap alıp onları okumaya başlıyorum öncesinde aldığım kitaplardan okunmadan kalıp birikenler oluyordu. böylece her kitap alışverişi sonrası kalan bir iki kitap stok oluşturmaya başlıyor. Neyse iyi ki bu stok varmış hemen hemen hepsi bu yarışmaya yaradı :)

       Bugün Güzel Sarı Tuna'yı bitirdim. Jules Verne'nin hiç duymadığım bir kitabıydı. adında renk geçmesi yarışma kitaplarımın arasına girmesine vesile oldu. Başka türlü bir süre daha rafta bekleyebilirdi.

       Tuna nehri boyunca yaşanan güzel bir yolculuğu anlatan ve hatta bu tekdüze örgü içerisine heyecan katabilen ve dahası karakterler hakkında yapılan tahminlerimizle bile oynayan beklenmedik bir sonla keyif veren cici bir kitaptı.

       Kitapta geçen bir özdeyiş de çok hoşuma gitti  "olta dediğimiz şey bir ucunda ara sıra, öbür ucundaysa her zaman bir aptalın takılı olduğu bir alettir!"

       Oltaya gelmemek dileğiyle...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder